Sopar de Nadal cerveser 2018
Esport 13 de desembre de 2018

Com ja és habitual quan s’acosten les dates nadalenques, el president Ramon Agenjo ha obert les portes de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm als empleats, entrenadors i d’altres membres de l’staff del CF Damm per celebrar plegats el Sopar de Nadal.

Els convidats van obrir boca amb una cervesa de benvinguda a la sala de brassatge. Seguidament, el president Agenjo es va dirigir als membres del Club i va voler destacar la gran tasca que estan exercint en la formació dels jugadors i jugadores. El patró-director de la Fundació Damm els va felicitar les festes i va donar pas al gran sopar a la sala de màquines.

Com marca la tradició, el menú va estar format per plats típicament alsacians en honor als orígens de la companyia Damm. Els treballadors del Club van degustar salsitxes de Frankfurt, salsitxes de bratwurst, xucrut, amanida de patata, puré de patata, bull blanc, bull negre, i diferents varietats de mostassa, de la mà d’una bona cervesa.
L’acte va comptar amb la presència del conseller de Damm, patró de la Fundació Damm i vicepresident del CF Damm, Ramon Armadàs, el president d’Honor Josep Barcons, i el director esportiu Albert Puigdollers, entre d’altres.

Bones festes i bona entrada d’any!

nadal