Primera Lliga de la història pel Juvenil Femení!
Esport 01 de juny de 2019

El Juvenil Femení de la Damm s’ha proclamat campió de Lliga per primera vegada en la història després de superar el Mercantil per set gols a zero. Les cerveseres no han fallat i han obtingut així el merescut premi a una temporada extraordinària en la qual han estat les més regulars.

Les noies de la Damm han fet història pel Club, aconseguint el seu primer campionat només cinc anys després de la seva creació. L’equip dirigit per Juli Garcia ha guanyat 31 partits de 34 possibles i només ha cedit un parell d’empats contra l’Espanyol i una derrota contra el Barça. De fet, la victòria de la setmana passada a camp blaugrana va suposar mitja lliga per a les vermelles, que han acabat la temporada amb 95 punts i 134 gols a favor, 32 més que les culers i les blanc-i-blaves.

Però, per damunt de tots aquests registres extraordinaris, el Juvenil Femení de la Damm ha escrit la història practicant un futbol vistós i ofensiu, amb una proposta atractiva pels espectadors i divertida per a les jugadores, que han gaudit al mateix temps que han crescut i millorat com a futbolistes en una temporada de somni que quedarà per sempre en el record.

Les noies de la Damm tenen encara un últim repte al davant: divendres jugaran les semifinals del Campionat de Catalunya contra el Reus amb l’objectiu d’accedir, també per primer cop, a la final de Copa.

femeni