Presentada la 17a edició dels Relats Solidaris de l’Esport, apadrinada per Ansu Fati
Esport 13 de abril de 2022

Ahir al migdia es va presentar la dissetena edició de “Relats solidaris de l’esport”, la iniciativa sense ànim de lucre d’un grup de periodistes esportius que volen ajudar a sectors desfavorits o que necessiten ajuda a través d’entitats benèfiques. L’edició d’enguany està apadrinada pel jugador blaugrana Ansu Fati i els beneficis de la seva venda aniran destinats a Pallapupas, una associació que treballa per transformar els hospitals en espais més amables, millorant l’estat emocional dels pacients, familiars i personal sanitari a través del riure i l’humor. 

A diferència dels anys anteriors, aquesta edició no és una col·lecció de relats o històries esportives, sinó que està dedicada al fotoperiodisme. Així doncs, les seves dues-centes pàgines fan homenatge al treball de periodistes que han aportat una mirada peculiar a través de les seves imatges i il·lustracions. El llibre ja està a la venda per quinze euros i es pot comprar a les botigues de El Corte Inglés.  

L’acte, a més, va comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya, representada per la secretària general de l’esport Anna Caula, i de l’Ajuntament de Barcelona a través de la regidoria d’Esports, encapçalada per David Escudé. 

La Fundació Damm col·labora des de fa anys amb Relats Solidaris de l’Esport, que des de 2005 impulsa aquesta iniciativa solidària i sense ànim de lucre. Al llarg de disset edicions, l'obra ja ha recaptat més d'un milió d'euros per a diverses entitats benèfiques. Per més informació sobre l’entitat, podeu consultar la seva pàgina web: www.relatssolidaris.com  
 

Presentada la 17a edició dels Relats Solidaris de l’Esport, apadrinada per Ansu Fati