L’Hospital Sant Joan de Déu inaugura el SJD Pediatric Cancer Center a Barcelona
Societat 17 de juny de 2022

L’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona va inaugurar ahir el SJD Pediatric Cancer Center, un centre monogràfic dedicat al càncer infantil únic a Espanya i un dels més grans d’Europa i del món. 

La cerimònia d’inauguració ha estat encapçalada pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, així com el conseller de Salut, Josep Maria Argimon. El nou centre, connectat a l’Hospital Sant Joan de Déu, té una extensió de 14.000 metres quadrats i disposa d’habitacions individuals, sales per al tractament ambulatori i càmeres de trasplantament.

El nou hospital permetrà atendre a nens amb càncer d’origen nacional i internacional, i oferirà tot el necessari per a una atenció integral del pacient durant i després de la malaltia. S’hi podran realitzar consultes,  proves diagnòstiques i  ingressos hospitalaris, així com aplicar els tractaments disponibles més avançats. 

El centre, que permetrà atendre al voltant de 400 pacients cada any, entra en funcionament després de cinc anys de projecte gràcies als 37 milions d’euros recaptats a través dels seus donants fundadors i donacions de centenars d’empreses i milers de persones, entre d’altres. 

La col·laboració de la Fundació Damm amb l’Hospital Sant Joan de Déu es remunta a 2017 i ha permès contribuir a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center. L’Hospital és una institució privada sense ànim de lucre, amb vocació de servei públic i membre de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, que gestiona més de 300 centres assistencials en 50 països de tot el món.

Més informació a www.sdjhospitalbarcelona.org 
 

L’Hospital Sant Joan de Déu inaugura el SJD Pediatric Cancer Center a Barcelona

L’Hospital Sant Joan de Déu inaugura el SJD Pediatric Cancer Center a Barcelona