L’Antiga Fàbrica acull l’acte de cloenda de la 17a edició de Relats Solidaris de l’Esport
Esport 21 de febrer de 2023

Ahir a la tarda, es va celebrar a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm l’acte de cloenda de la 17a edició del llibre Relats Solidaris de l’Esport, una iniciativa d’un grup de periodistes esportius que volen ajudar a sectors desfavorits a través de diferents entitats benèfiques. 

Ansu Fati, futbolista del FC Barcelona i padrí d’aquesta darrera edició dels Relats Solidaris de l’Esport, va assistir a l’esdeveniment per entregar el xec de 61.917,28 € recaptats gràcies a la venda del llibre. Aquest any, els beneficis han anat destinats a l’entitat Pallapupas, associació que treballa per transformar els hospitals en espais més amables, millorant l’estat emocional dels pacients, familiars i personal sanitari a través del riure i l’humor.

Després del tancament de la 17a edició, l’entitat ja està preparant la 18a edició del llibre, que, en aquesta ocasió, estarà apadrinada per Robert Lewandowski i destinarà els seus fons a la Fundació Lovaas, una entitat benèfica que impulsa programes per millorar la qualitat de vida de nens i nenes diagnosticats dins de l’espectre autista (TEA). 

La Fundació Damm col·labora des de fa anys amb Relats Solidaris de l’Esport, que des de 2005 impulsa aquesta iniciativa solidària i sense ànim de lucre. Al llarg de disset edicions, l'obra ja ha recaptat més d'un milió d'euros per a diverses entitats benèfiques. Més informació: relatssolidaris.com
 

L’Antiga Fàbrica acull l’acte de cloenda de la 17a edició de Relats Solidaris de l’Esport