La Fundació Damm publica la seva Memòria d’Activitats de l’any 2023
Fundació Damm 17 de juny de 2024

La Fundació Damm ha presentat la Memòria d’Activitats de l’any 2023, en la qual recull el conjunt d’accions que va dir a terme com a part de la seva tasca de suport a iniciatives d’interès social. 

Entre els fets més rellevants del 2023, destaca l’avanç de les obres de la Ciutat Esportiva Damm, les quals van progressar a bon ritme al llarg de tot l’any. El nou complex esportiu, que s’inaugurarà aquest 2024, permetrà al Club de Futbol Damm gaudir d’unes instal·lacions pròpies que ocuparan una superfície de 30.000 m² i s’integraran de manera sostenible en el paisatge de la muntanya de Montjuïc.

Implicada amb l’esport formatiu des dels seus orígens, la Fundació també gestiona el Club de Futbol Damm i el Club de Pàdel Damm, els quals van obtenir grans resultats durant la darrera temporada; així com l’Arxiu Històric de la companyia, que el 2023 va assolir una xifra rècord de 6.862 visitants.

Amb l’objectiu d’apropar la cultura a tota la societat, durant el 2023 la Fundació Damm va donar suport a 32 projectes i entitats vinculades a l’art, la música, la dansa, el teatre o la fotografia, entre d’altres. També va col·laborar amb 37 entitats socials, educatives i esportives que contribueixen al desenvolupament de les persones, i especialment dels col·lectius més vulnerables. Una tasca filantròpica que la va fer mereixedora del reconeixement d’entitats com la Creu Roja, AURA Fundació i Mans Unides. 

Descobreix tots els continguts de la Memòria d’Activitats de 2023 aquí.  

La Fundació Damm publica la seva Memòria d’Activitats de l’any 2023