La Fundació Damm presenta la Memòria d’Activitats de l’any 2022
Fundació Damm 31 de maig de 2023

La Fundació Damm ha publicat la seva memòria d’activitats de l’any 2022, amb la qual fa balanç del conjunt d’accions impulsades per la fundació com a part de la seva tasca de suport a iniciatives d’interès social i cultural. La Fundació tanca així un any molt especial, en què, entre d’altres, ha iniciat les obres de la seva Ciutat Esportiva a Montjuïc, la qual permetrà a la Fundació ampliar la tasca social de la Fundació, i ha celebrat el desè aniversari del Club de Pàdel Damm, que en els seus 10 anys d’història s’ha convertit en un referent en el món del pàdel.  

A nivell cultural, i amb la voluntat de donar suport al talent de les persones i al desenvolupament de les arts, la Fundació Damm ha signat un nou acord de col·laboració, a través del qual s’ha convertit en mecenes de la Càtedra d’Oboè de la Escuela Superior de Música Reina Sofía, un centre de referència internacional que cada any prepara 150 alumnes procedents de 30 països diferents. I, com en altres ocasions en què l’ajut de la Fundació Damm ha estat necessari, el 2022 també s’ha mobilitzat per donar resposta a la crisi humanitària d’Ucraïna, realitzant nombroses accions per ajudar les persones refugiades que van fugir del conflicte. 

En total, el 2022 la Fundació Damm ha col·laborat amb 68 entitats social, culturals, esportives i educatives que contribueixen a la construcció d’una societat millor amb iniciatives orientades al desenvolupament integral de les persones. 

Podeu consultar tots els continguts de la memòria aquí. 

La Fundació Damm presenta la Memòria d’Activitats de l’any 2022