La Fundació Damm premia amb una beca educativa la guanyadora del Concurs de Serveis de Restauració del CETT
Societat 30 de març de 2022

El passat 28 de març es va celebrar la 26ª edició del Concurs de Serveis de Restauració del CETT, una iniciativa que va néixer amb la voluntat de reconèixer la capacitat tècnica, la professionalitat i el saber fer de l'alumnat de darrer curs del centre. La guanyadora d’aquesta edició ha estat Laia Matas, que ha hagut de presentar una breu explicació de com seria el seu servei de sala i l’atenció al client durant un àpat a l’Aula Restaurant.

El premi dels concurs consisteix en una beca atorgada per la Fundació Damm per dur a terme una formació oficial al CETT durant el curs vinent. Àlex Galí, coordinador general de la Fundació, ha format part del jurat del concurs, al costat de Pere Monje, propietari del restaurant Via Veneto; Joaquín Edo, cap de comunicació, relacions externes i sostenibilitat a Catalunya Coca-Cola European Partners i Mainard Aparici, director del restaurant Jok. 

La Fundació Damm col·labora des de fa anys amb el CETT, centre educatiu de referència en l’àmbit del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. Per a més informació, podeu consultar la seva pàgina web: www.cett.es/ca/ 
 

La Fundació Damm premia amb una beca educativa la guanyadora del Concurs de Serveis de Restauració del CETT