La Fundació Damm dona 10.000 litres de begudes isotòniques a la Creu Roja
Fundació Damm 22 de juliol de 2022

El passat 6 de juliol, la Fundació Damm va realitzar una donació de 10.000 litres de begudes isotòniques provinents de Font Salem a la Creu Roja a Catalunya, que aniran destinades per cobrir les necessitats bàsiques dels bombers i bomberes de la Generalitat de Catalunya durant la campanya contra incendis d’aquest estiu. La donació va tenir lloc al Centre Humanitari de l’entitat, situat a Sant Martí de Tous, des del qual es distribueix ajuda a tot el territori català.

La Fundació Damm manté una estreta relació amb la Creu Roja, amb la qual col·labora des de fa anys. El Moviment Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja és una organització humanitària amb presència a tot el món que va ser fundada el 1864 per protegir la vida i la salut. El 2020 la Fundació va oferir un important suport al Pla Creu Roja RESPON durant la crisi sanitària derivada de la COVID-19, per la qual cosa el nostre vicepresident, Ramon Agenjo, va rebre la Distinció d'Honor de la Creu Roja de mans de Josep Quitet, president de Creu Roja a Catalunya.

El 2021 la Fundació Damm va continuar oferint ajuda a la Creu Roja i va donar 535 tovalloles i 69 samarretes per satisfer les necessitats bàsiques de les persones a les quals l’organització humanitària presta atenció. A més, també va patrocinar el I Torneig de Golf Solidari de la Creu Roja, que va tenir lloc al Club de Golf Sant Cugat i en què es van aconseguir 10 tones d'aliments a favor del Pla Creu Roja RESPON.

Per a més informació: www.creuroja.org
 

La Fundació Damm dona 10.000 litres de begudes isotòniques a la Creu Roja

La Fundació Damm dona 10.000 litres de begudes isotòniques a la Creu Roja