La Fundació Damm convida a col·laboradors i col·laboradores de Damm a la Fundació Joan Miró
Cultura 05 de maig de 2022

Ahir a la tarda, la Fundació Damm va convidar 26 persones de Damm a la Fundació Joan Miró, on van poder gaudir de l’exposició “Miró. El llegat més íntim”. Els col·laboradors i col·laboradores de Damm, junt amb els seus familiars i amistats, van poder assistir a una visita guiada acompanyats per Marko Daniel, el director de la Fundació Joan Miró, i Dolors Rodríguez, comissariada de l’exposició. També hi van estar presents Ramon Agenjo, vicepresident i director de la Fundació Damm i Sara Puig, presidenta de la Fundació Joan Miró, que van donar la benvinguda als i les assistents.

‘Miró. El llegat més íntim’ obre una porta al Joan Miró més personal, aquell que al llarg dels anys, va reservar volgudament, i quan les circumstàncies li van deixar, obres, dibuixos  i esbossos que li permetessin mantenir un contacte emocional  amb la seva obra i, alhora, servissin d’eina per revisar la seva  trajectòria i la seva evolució artística. L’exposició presenta unes cent vuitanta peces, entre les quals  una vuitantena d’obres de Joan Miró, que ressegueixen gairebé  tota la seva trajectòria artística, des del 1910 –quan Miró tenia  17 anys– fins al 1976.

Des de 2021, la Fundació Damm s’ha convertit en el nou mecenes de la Fundació Joan Miró  per tal de contribuir a acostar la societat a l'important llegat artístic del pintor, escultor, gravador i ceramista català. Per més informació, podeu visitar el seu lloc web: www.fmirobcn.org 
 

La Fundació Damm convida a col·laboradors i col·laboradores de Damm a la Fundació Joan Miró