La Fundació Damm convida a col·laboradors i col·laboradores de Damm al Palau de la Música
Cultura 31 de maig de 2022

Ahir al vespre, la Fundació Damm va convidar a quaranta persones de Damm al Palau de la Música.  Els col·laboradors i col·laboradores de Damm, acompanyats pels seus familiars i amistats, van poder assistir a un concert del Quartet Gerhard, que va interpretar peces de Mozart, György Kurtág i Dmitri Xostakóvitx.

Format per Lluís Castán (violí), Judit Bardolet (violí), Miquel Jordà (viola) i Jesús Miralles (cello), el Quartet Gerhard va néixer l’any 2010 i des de ben aviat va ser considerat un dels grups amb més identitat i projecció a nivell internacional. Guanyadors de diversos premis nacionals i internacionals, el Quartet Gerhard ha participat a importants escenaris com la temporada de música de cambra Stadt-Casino de Basilea, el festival de quartets de corda de Bordeus, el Mozartfest de Würzburg o la temporada Musikamera a La Fenice de Venècia, entre d’altres. 

La Fundació Damm ajuda a fer accessible la cultura, fent costat a entitats culturals de tot el país com és el cas del Palau de la Música, amb qui col·labora des de fa anys. Per a més informació, podeu consultar el seu lloc web. 
 

La Fundació Damm convida a col·laboradors i col·laboradores de Damm al Palau de la Música