La Fundació Damm col·labora amb la Fundació Vicente Ferrer en la primera edició de “Vive India”
Societat 30 de octubre de 2023

El passat 5 d’octubre, la Fundació Vicente Ferrer va celebrar la primera edició de "Vive India", una vetllada solidària dedicada a les empreses compromeses amb la Fundació Vicente Ferrer, amb l’objectiu de donar a conèixer la cultura i les tradicions d’Anantapur, i d’ajudar a empoderar les dones més vulnerables d’aquesta regió de l’Índia. 

Gràcies a la col·laboració de les entitats convidades, entre les quals es trobava la Fundació Damm, la Fundació Vicente Ferrer va aconseguir recaptar un total de 12.000 euros, els quals, en aquesta primera edició de "Vive India", aniran destinats al Projecte Mares Vulnerables. Es tracta d’un projecte de suport i generació d'ingressos que té per objectiu acompanyar a 50 dones de l'Índia rural –vídues o que han estat abandonades pels seus marits i amb fills i filles a càrrec– en la construcció d'un futur ple de noves oportunitats.

La Fundació Vicente Ferrer treballa des de 1969 amb les comunitats locals de  l’Índia afectades per la discriminació i la pobresa amb la finalitat d’aconseguir un desenvolupament sostenible i d’avançar cap a la justícia social. El seu pla d’acció aborda tots els àmbits imprescindibles per a aquesta transformació: educació, sanitat, habitatge, ecologia, i col·lectius vulnerables del sud de l’Índia, les dones i les persones amb discapacitat. La seva forma d’actuar s’ha consolidat com un model referent en el marc de la cooperació. 

Més informació a www.fundacionvicenteferrer.org
 

La Fundació Damm col·labora amb la Fundació Vicente Ferrer  en la primera edició de “Vive India”