Finalitza la primera edició del Festival Terres CHECK-IN
Cultura 09 de setembre de 2022

Dimarts al vespre va tenir lloc la gala d’entrega dels premis Terres CHECK-IN International Hospitality Film Awards, els nous guardons que reconeixen els millors curts audiovisuals de l’àmbit de l’hostaleria. Els premis van reconèixer curts de Grècia, Catalunya i Japó en una cerimònia celebrada a l’Hotel Alimara de Barcelona.

El festival va distingir les millors peces audiovisuals pertinents a tres categories principals: Late Check-Out, que va reconèixer el treball de Future Looks Bright (Grècia) i Yours Personally de Makweti Safari Lodge (Sud-Àfrica); Fast Check-In, que va premiar els projectes Casa Batlló 10D Experience Arrives i Grand Tour of Catalonia (Catalunya); i Social Check-In, que va distingir les propostes dEcolodges Japan in Yukiguni (Japó) i Ceci n’est pas un avion, d’Aviation sans frontières (França). 

Àlex Galí, coordinador general de la Fundació Damm, va ser l’encarregat d’entregar el Premi Especial Terres Check-IN “Amfitrions Turístics”, que premiava les propostes audiovisuals on es destacava la creació d’experiències inoblidables per als turistes, i que va ser atorgat a Can Buch. A change of habit, a change of priorities, a change of life.

La distinció dels millors curts audiovisuals sobre hostaleria es va combinar amb un conjunt d’activitats formatives, amb l’objectiu de generar un espai de coneixement i d’intercanvi de tendències de comunicació del qual se’n puguin beneficiar tots els professionals del sector. 

Terres CHECK-IN és una iniciativa conjunta de Terres Landscape and Travel Communication i les fundacions catalanes CETT, Climent Guitart i Jordi Comas Matamala, que vol convertir-se en un referent mundial en l’àmbit de l’audiovisual del sector de l’Hostaleria. La Fundació Damm s’estrena com a col·laboradora en la primera edició del festival, i consolida la seva estreta relació amb el CETT, centre educatiu de referència en l’àmbit del turisme, l’hoteleria i la gastronomia amb qui ja col·labora des de fa anys.  

Per més informació sobre el festival, podeu consultar el seu lloc web: www.terrescheckin.com 
 

La Fundació Damm col·labora en el primer festival de cinema turístic, que reconeix els millors curts al voltant de l’hostaleria.