El Club de Pàdel Damm organitza el seu primer stage de competició de menors
Esport 15 de juny de 2022

Els pròxims 8, 9 i 10 de juliol, el Club de Pàdel Damm organitzarà a les instal·lacions del Club Natació de Montjuïc el seu primer stage de competició. Per a l’ocasió, el Club, amb seu a Madrid, es traslladarà a Barcelona i oferirà un complet programa d’entrenament per a tots els jugadors i jugadores del circuit de menors que vulguin continuar perfeccionant la seva tècnica amb l’staff tècnic del CP Damm. 

Aquest intensiu estarà obert a tots els nens i nenes nascuts entre 2004 i 2012 que estiguin federats i formin part del rànquing de la Federació Espanyola de Pàdel o la Federació Catalana de Pàdel. Els membres de l’equip tècnic del Club de Pàdel Damm, format per jugadors professionals i exjugadors del World Padel Tour, seran els encarregats de dirigir els entrenaments. 

Totes aquelles persones que vulguin inscriure’s, podran fer-ho omplint el formulari que trobaran al web del Club Natació Montjuïc del 15 de juny al 5 de juliol. El preu de l’stage és de 260 € i inclou 16 hores de treball tècnic i tàctic repartides en tres jornades. 


L’equip tècnic del Club
Amb Manu Pascual al capdavant, l’equip tècnic del Club de Pàdel Damm està format per professionals de primer nivell, com Javier Concepción, que va arribar a estar classificat al número 10 de parelles i es va retirar el 2017 en la posició 37 del WPT, Francisco Jurado, que va assolir la posició 90 i es va retirar del WPT l’any 2021, i Francisco Ramírez, actual número 76 del WPT. Carlos Moraleda, Iker Gala i Aitor Cantos completen el cos tècnic del club. 


Sobre el Club de Pàdel Damm
Des de la seva creació el 2012, el Club de Pàdel Damm ha estat un referent del pàdel formatiu. El Club compta amb un dels planters de pàdel més importants d’Espanya, format per un equip de 29 jugadors i jugadores d’entre 10 i 18 anys i dirigit per un equip tècnic que prioritza l’esforç, el respecte, el joc net, l’esportivitat i la companyonia.  

La seva aposta per prioritzar la formació dels seus jugadors i jugadores per sobre dels resultats ha portat al Club a destacar al panorama del pàdel nacional i a convertir-se en una de les canteres més rellevants d’aquest esport en pocs anys. 

Stage de competició de menors Club de Pàdel Damm

Dates: 8, 9 i 10 de juliol de 2022
Lloc: Club Natació Montjuïc (Barcelona)
Requisits: nens i nenes nascuts entre 2004 i 2012 que estiguin federats i formin part del rànquing de la FEP o la FCP.
Inscripcions: del 15 de juny al 5 de juliol.
Preu: 260 €

 

El Club de Pàdel Damm organitza el seu primer stage de competició de menors