El CF Damm tanca la temporada 2018/19 amb una gran festa
Esport 28 de juny de 2019

El CF Damm ha donat per finalitzada la temporada 2018/19 amb el tradicional sopar de cloenda a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. L’acte ha servit per homenatjar els èxits dels equips més destacats d’aquest curs: el Juvenil Femení de Juli Garcia, que ha aconseguit un doblet històric guanyant la Lliga i la Copa; el Juvenil A de Martín Posse, que ha ascendit a Divisió d’Honor; el Juvenil B de Genís Sampietro, campió de Lliga; i l’Infantil B de Mario Garcia, també campió de Lliga.

Un any més, el Club de Futbol Damm ha homenatjat els jugadors i les jugadores que finalitzen la seva etapa formativa i han d’abandonar l’entitat. Els encarregats de lliurar la samarreta commemorativa i el rellotge personalitzat han estat el president Ramon Agenjo i el futbolista Bojan Krkić.

En l’edició d’enguany, l’exfutbolista professional Luis García Fernández ha estat presentat en societat com a nou entrenador del primer equip de l’entitat. “Estic molt content d’estar aquesta nit amb vosaltres acompanyant-vos en el sopar de final de temporada”, ha declarat García davant dels assistents, que ha reconegut que es va decantar per entrenar el CF Damm per la gran estructura de futbol formatiu i l’entitat del club cerveser.

Els padrins d’Honor del sopar de cloenda 2018/19 han estat Bojan Krkić, futbolista de l’Stoke City, i Aitana Bonmatí, jugadora del FC Barcelona i internacional amb la selecció espanyola. L’esdeveniment ha comptat amb la presència del patró-director de la Fundació Damm i president del CF Damm, Ramon Agenjo; del president d’honor del CF Damm, Josep Barcons; del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, de la Comissionada d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza; de la diputada d’esports de la Diputació de Bar-celona, Maite Fandos; i del Director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig.

damm