El CF Damm celebra l’acte de presentació de la temporada 2023-2024 a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm
Esport 13 de octubre de 2023

El Club de Futbol Damm ha inaugurat aquesta setmana la temporada 2023-2024 amb el tradicional acte de presentació dels seus equips, celebrat aquest dimecres a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. La seu del Club ha acollit així a tota la família cervesera, formada pels jugadors i jugadores, els familiars que els han acompanyat i l’equip tècnic i directiu. 

Els jugadors i jugadores del Club han pogut gaudir d’un berenar a càrrec d’Hamburguesa Nostra, mentre es realitzaven les fotografies oficials –individuals i per equips– dels conjunts que jugaran la temporada 2023-2024. Per amenitzar l’espera, també han assistit a un espectacle de màgia a càrrec de Jordi Caps, guanyador del programa Got Talent Espanya al 2022, i han pogut conèixer de primera mà l’experiència de Ousman Umar, fundador de l’ONG Nasco Feeding Minds, que, de ben petit es va veure obligat a deixar el seu país natal, Ghana, i iniciar una llarga travessia a peu fins arribar a Espanya. 

Ramon Agenjo, president del CF Damm i vicepresident de la Fundació Damm, tampoc ha volgut perdre’s la presentació de la temporada, que ha aprofitat per conversar amb els jugadors i jugadores del Club. Per a Agenjo, aquesta jornada és un dia molt especial, ja que és l’únic esdeveniment de l’any en què coincideixen els 220 jugadors i jugadores, amb la totalitat del staff del Club i els pares, mares i germans de la plantilla. 

Amb aquesta jornada de germanor, el Club ha estrenat de manera oficial una temporada emocionant, amb la inauguració de la nova Ciutat Esportiva de la Fundació Damm en l’horitzó.
 

El CF Damm celebra l’acte de presentació de la temporada 2023-2024 a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm