El CF Damm acomiada la temporada 2017/18 amb un sopar amb estrelles
Esport 01 de juliol de 2018

El sopar de cloenda de la temporada 2017-18 ha comptat amb la presència estel·lar del campió del món, Don Vicente Del Bosque. El seleccionador espanyol que va fer possible que Espanya es convertís en campiona del món s’ha desplaçat des de la seva localitat per assistir al sopar del CF Damm. El vincle de Del Bosque amb la Damm es remunta a la dècada dels noranta, quan ell era responsable del futbol base del Real Madrid. La relació amb el president d’honor del CF Damm, Josep Barcons ha perdurat en el temps i, a més, s’ha afegit la relació personal amb Ramon Agenjo, president del CF Damm, patró-director de la Fundació i conseller de la companyia.

El Club, un any més, ha homenatjat als jugadors i jugadores que per edat han d’abandonar el CF Damm. Els encarregats de lliurar la samarreta commemorativa i el rellotge personalitzat han estat l’exjugador cerveser i actual jugador del RCD Espanyol, David López i la campiona de lliga amb l’Atlètic de Madrid, Marta Corredera.

Durant el sopar, a més, s'ha fet un repàs dels èxits més destacats d'aquesta temporada mitjançant la projecció de vídeos resums de les campanyes realitzades per alguns dels equips de l'entitat, entre ells i, especialment, la de l’Aleví A de Mario García, que es va proclamar campió de Catalunya després de superar el Barça a la final.

El sopar d’enguany ha comptat amb la presència del patró-director de la Fundació Damm i president del CF Damm, Ramon Agenjo; del president d'honor del CF Damm, Josep Barcons; de la Comissionada d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza; del representant territorial a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport, Santi Siquier; de la diputada d’esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos i del vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras.

sopar damm