Dos dels nostres es proclamen campions del Món
Esport 14 de octubre de 2017

Mónica Gómez i Ivan Ramírez s’han proclamat campions de l’XI Campionat del Món de Pàdel de Menors celebrat el passat mes d’octubre a Màlaga. La Mónica ho ha fet de la mà de la seva companya Carmen, i Ramírez amb Yanguas.

Mai és fàcil guanyar, però encara menys un mundial. Doncs això és el que van fer la Mónica Gómez i l’Ivan Ramírez amb les seves excepcionals parelles. El campionat, celebrat del 9 al 14 d’octubre, va congregar als millors jugadors de pàdel del món en les categories sub-14, sub-16 i sub-18, tant masculina com femenina. En aquesta edició la inscripció ha estat la més majoritària de la història, amb esportistes de 13 països: Espanya, Argentina, Bèlgica, Brasil, Estats Units, Mèxic, Paraguai, Portugal, Gran Bretanya, Xile, Uruguai, Itàlia i Suècia.

La competició es va desenvolupar a les instal·lacions del Real Club El Candado, amb una gran afluència de públic que va poder gaudir del millor pàdel infantil i juvenil. A causa de la gran inscripció de participants es van organitzar unes prèvies per seleccionar als jugadors que acompanyarien a aquells que per rànquing s’havien classificat per disputar el quadre final. Un èxit de participació i de públic que encara dóna més rellevància al triomf de la Mónica i l’Ivan en les seves respectives categories.

campions del mon