Conveni entre el Teatre Lliure i la Fundació Damm
Cultura 01 de febrer de 2017

La Fundació Damm col·laborarà amb el Teatre Lliure amb l'objectiu de donar suport a les entitats culturals del nostre país.

Ramon Agenjo i Lluís Pascual, director del Teatre Lliure, van signar el conveni de col·laboració entre ambdues entitats aprofitant la funció en exclusiva que es va celebrar pels treballadors de Damm de l’obra del mateix Lluís Pascual, In Memoriam. La trama de l’obra està basada en la Quinta del Biberó, joves de 17 anys que van ser enviats a primera línia de foc de la batalla de l’Ebre, una de les batalles més sagnants de la Guerra Civil espanyola (1936-39). 

La impecable interpretació va anar a càrrec de La Kompanyia Lliure, que debutaven recordant la lleva del biberó a partir del testimoni d’alguns supervivents. 

El Lliure té dues seus, una a Montjuïc amb una sala gran i una de petit format, i l’altra a Gràcia, amb una sala de format mitjà. En aquests espais es presenten espectacles a partir de textos, idees i propostes de diversos àmbits i llenguatges escènics, sempre seguint la voluntat de reflectir la realitat.

Conveni entre el Teatre Lliure i la Fundació Damm