Audrey Pascual, Campiona de la Copa d’Europa d’Esquí Alpí Adaptat
Esport 17 de maig de 2022

Audrey Pascual, esquiadora de la Fundación También, ha sigut proclamada Campiona de la Copa d’Europa d’Esquí Alpí Adaptat en la categoria de dones en cadira. D’aquesta manera, i amb només 17 anys l’esquiadora ha revalidat el seu títol, que ja va guanyar durant la temporada 2019/2020. 

Després de la cancel·lació de les finals de la Copa d’Europa a Suïssa, quedava pendent l’entrega del trofeu, que va arribar fa pocs dies des de la seu del Comitè Paralímpic Internacional. L’arribada del premi ha significat el tancament d’una gran temporada per l’Audrey i tot l’Equip de Competició Fundación También d’esquí i snowboard adaptat, que ha finalitzat la temporada amb molt bons resultats. 

La Fundació Damm col·labora des de fa anys amb la Fundación También, una organització sense ànim de lucre que des de 2001 promociona l’esport adaptat entre el col·lectiu de persones amb qualsevol tipus o grau de discapacitat, així com pel foment de valors educatius i inclusius. Per més informació sobre els seus projectes podeu visitar la seva pàgina web: www.tambien.org 

Audrey Pascual, Campiona de la Copa d’Europa d’Esquí Alpí Adaptat