CP Damm

 

Seguint en la línia formativa i esportiva que promou la Fundació Damm, a finals del 2012 es va crear el Club de Pàdel Damm. Es tracta d’un club formatiu amb seu a Madrid, concretament a les instal·lacions del Club Maspadel Las Rozas.

Aquest club de pàdel formatiu segueix la mateixa filosofia que el Club de Futbol Damm: prioritza l’educació i els valors esportius per damunt dels resultats. Els jugadors del Club de Pàdel també reben una beca de la Fundació Damm que els cobreix totes les despeses esportives.

El CP Damm va estar dirigit esportivament fins el 2018 per Jorge Martínez, exseleccionador d’Espanya, del Brasil i exdirector tècnic de la Federació Espanyola de Pàdel. Actualment, Martínez compaginava la seva feina formativa al capdavant del CP Damm amb la tasca d’entrenador d’alguns dels millors jugadors i jugadores del món, com la parella número 1 del món femenina, formada per les bessones Majo i Mapi Sánchez Alayeto. Manu Pascual va agafar-ne el relleu el 2019.

Des de l’any 2015, el Club de Pàdel també compta amb una escola base on els més petits juguen i aprenen amb l’objectiu de nodrir en un futur l’equip d’elit de l’entitat.

El 2017 va ser un any molt reeixit pel CP Damm. Chamero i Rodríguez van guanyar el Campionat d’Espanya en la categoria infantil masculí disputat a La Corunya, i Mónica Gómez i Ivan Ramírez es van proclamar campions del Mundial de Menors a Màlaga.

En l’actualitat del pàdel mundial, diversos jugadors sortits de l’escola Damm ja tenen un paper destacat dins el circuit professional del World Padel Tour. Ale Galán (10è classificat), Marta Talaván (23ena), Javi González Barahona (74è), o Coki Nieto (77è) són alguns dels jugadors amb passat al CP Damm.

https://twitter.com/cpdamm