Sopar de fi de temporada del Club de Futbol Damm
Esport 27 de juny de 2022

Com marca la tradició al Club de Futbol Damm, jugadors, jugadores, tècnics i tots els col·laboradors i col·laboradores de l’entitat han donat per finalitzada la temporada 2021/22 amb el ja tradicional Sopar de Cloenda. L’edició d’enguany ha estat més especial que mai, ja que ha estat la primera a poder-se celebrar després de la irrupció de la pandèmia l’any 2020.

Encapçalada per Ramon Agenjo, patró-director de la Fundació Damm i president del Club de Futbol Damm; Josep Barcons, president d’honor del CF Damm, i Jorge Villavecchia, director general de Damm, el Sopar de Cloenda ha rendit tribut a aquells equips del Club que han assolit èxits esportius destacats aquesta temporada. El Juvenil C i l’Aleví C, flamants campions de Lliga, el Juvenil A, tercer a Divisió d’Honor i classificat per a la Copa del Rei, o els finalistes del Campionat de Catalunya han comptat amb el reconeixement que mereixen per part del públic.

En la darrera edició d’aquest esdeveniment l’any 2019, Ramon Terrats (Juvenil A) i Maria Pérez (Juvenil Femení) van ser presents a la taula dels seus respectius equips. Avui, en un acte ple de simbolisme, el recentment ascendit a Primera Divisió amb el Girona FC i la campiona de Lliga i Copa de la Reina amb el FC Barcelona han estat els padrins d’honor del Sopar. Els dos exjugadors han fet entrega d’una samarreta i un rellotge personalitzats a tots els jugadors i les jugadores que finalitzen la seva etapa formativa i abandonen l’entitat.

En la seva intervenció, Ramon Agenjo ha volgut destacar, emocionat, l’alegria de poder reunir tota l’estructura del CF Damm de nou després de superar dos anys molt durs. “Especialment, els joves ho han passat malament tancats a casa sense gaudir dels seus companys d’escola. Estic molt content i emocionat del gran ambient que estem vivint avui. Veure’ns tots aplegats aquí és el millor regal que puc tenir”, ha declarat Agenjo.

En un dels moments de la nit també s’ha recordat l’efemèride de l’equip infantil de la Damm de la temporada 1971/72, ara que precisament s’han complert 50 anys del campionat de Catalunya i el subcampionat d’Espanya que va aconseguir aquest equip.

L’acte també ha comptat amb la presència de Josep March, representant territorial a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport; David Escudé, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, i Xavier Marcé, regidor de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona.

Sopar cloenda CF Damm 2022