Martín Posse no seguirà a la banqueta del Juvenil A
Esport 20 de maig de 2019

Martín Posse marxa del CF Damm després d’una temporada brillant on ha aconseguit l’objectiu de retornar el primer equip a la Divisió d’Honor Juvenil. El segon entrenador i la resta del cos tècnic continuen a l’entitat.

Martín Posse ha acordat la seva desvinculació del Club de Futbol Damm. L’entrenador del Juvenil A va traslladar fa unes setmanes la seva decisió de no continuar al Club al president Ramon Agenjo, i aquesta tarda ho ha comunicat als jugadors abans de l’entrenament, i un cop finalitzada la temporada regular. El segon entrenador Pablo Rotchen dirigirà el primer equip durant la Copa Catalunya.

Martín abandona l’entitat a la recerca de nous reptes professionals després d’ascendir de categoria amb el Juvenil A. El president Agenjo ha agraït la reeixida feina desenvolupada per Martín davant el repte que va assumir a principi de temporada, i li ha desitjat molta sort en la seva nova etapa.

El tècnic argentí marxa deixant un registre molt positiu en l’única temporada en què ha estat al Club. Al capdavant del Juvenil A, ha dominat la Lliga Nacional durant tot l’any, aconseguint la promoció a la Divisió d’Honor, lluitant pel campionat fins a la darrera jornada i, sobretot, practicant un futbol i un estil de joc reconeixible amb la identitat històrica del CF Damm.

El Club de Futbol Damm se suma a les paraules expressades pel president Ramon Agenjo i li agraeix el treball desplegat. Martín, des d’avui, la Damm també és casa teva. Molta sort!

posse