La Fundació Elena Barraquer celebra el seu cinquè aniversari amb un sopar benèfic al MNAC
Societat 19 de octubre de 2022

Ahir al vespre, la Fundació Elena Barraquer va organitzar un sopar solidari amb motiu del seu cinquè aniversari. Sota el lema #NomasCataratas, l’acte, celebrat al Museu Nacional d’Art de Catalunya, tenia com objectiu recaptar fons per a reduir el nombre de persones cegues a causa de les cataractes arreu del món

Des de la seva creació el 2017, la Fundació Elena Barraquer realitza expedicions a llocs remots d’arreu del món per a realitzar cirurgies de cataractes a persones amb problemes de visió o ceguesa completa que viuen en països en vies de desenvolupament. Després de 40 expedicions, la fundació ha dut a terme 12.000 operacions de cataractes, ha visitat a més de 80.000 pacients y han entregat més de 50.000 ulleres a més de 20 països diferents. 

La Dra. Barraquer, referent mundial en el seu camp, lidera un equip de més de 160 especialistes i voluntaris nacionals i internacionals, format per cirurgians, oftalmòlegs, anestesistes i infermeres amb l’objectiu de retornar la visió als més desfavorits, i transformant així la qualitat de vida de les persones cegues i les seves famílies.

Com a col·laboradora de la Fundació Elena Barraquer, la Fundació Damm també va voler ser-hi present, donant així suport a les accions realitzades per l’entitat. 

Sobre la Fundació Elena Barraquer

La Fundació Elena Barraquer és una organització sense ànim de lucre creada el 2017, l’objectiu de la qual és ser una plataforma on altres dermatòlegs tinguin a la seva disposició les eines necessàries per lluitar contra la ceguesa evitable. En 5 anys, ha realitzat 40 expedicions a països com Níger, Cap Verd, Guinea Conakry, Ghana, Argentina, El Salvador, Moçambic, Angola, Marroc,  Uganda, Zimbabwe, Sierra Leone y Kenia.

Més informació a: www.fundacionelenabarraquer.com 

 
 

La Fundació Elena Barraquer celebra el seu cinquè aniversari amb un sopar benèfic al MNAC