La Fundació Damm s'uneix a la lluita contra el COVID-19
Societat 27 de març de 2020

En un moment tan crític i excepcional com el que estem vivint, és quan la raó de ser de la Fundació Damm pren més sentit que mai. Per això, la Fundació ja s'ha posat en contacte amb el Govern i les diferents autoritats sanitàries per col·laborar en la lluita contra el Coronavirus (Covid-19) amb la donació d'ampolles d'aigua mineral a hospitals i centres de salut espanyols, per ajudar a cobrir les necessitats bàsiques d'aigua del personal sanitari i els pacients.

A data d'avui, la Fundació Damm ja ha repartit prop de 26.000 litres (unes 42.000 ampolles) d'aigua mineral Veri i Fuente Liviana a centres sanitaris i hospitals de 12 províncies, entre els quals es troben el CAP Raval Nord (Barcelona), els hospitals de Bellvitge (L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona), Sant Joan de Déu (Martorell, Barcelona) i Vithas Montserrat (Lleida), a més dels hospitals de La Paz, Nuestra Señora de América i Pardo de Aravaca de Madrid, i l’hospital temporal de la Comunitat de Madrid, ubicat a Ifema.

A més, s'han repartit també més de 4.000 litres (unes 8.000 ampolles) d'aigua mineral a entitats socials -com Fundació Arrels i Càritas, entre d'altres-, que vetllen pels col·lectius més vulnerables.

Durant el temps que duri aquesta crisi sanitària, la Fundació seguirà proveint d'aigua i ampliant el seu subministrament a hospitals, centres sanitaris i entitats socials de tot el país.

 

Foto: D. Houtteman

La Fundació Damm s'uneix a la lluita contra el COVID-19