La Fundació convida a treballadors de Damm a l'Òpera
Cultura 01 de maig de 2017

Una trentena de treballadors de Damm van assistir al Gran Teatre del Liceu el passat mes d’abril per gaudir d’una de les grans obres mestres del compositor italià Giuseppe Verdi: Rigoletto. Abans de l’inici de la sessió, el musicòleg i crític d’òpera, Pol Avinyó, va rebre al grup de treballadors per fer-los una explicació del melodrama basat en l’obra teatral ‘Le Roi s’amuse’ de Víctor Hugo, un drama de passió, enganys, amor filial i venjança, que té com a protagonista a Rigoletto, el bufó geperut de la cort del Ducat de Mantua. 

Durant l’entreacte, el grup cerveser va gaudir d’un refrigeri al Cercle del Liceu, mentre van poder admirar una exposició inèdita i única dedicada a la musa del pintor modernista Ramon Casas, Julia Peraire, en el marc de l’any Ramon Casas, que commemora el 150è aniversari del naixement del pintor, dibuixant i cartellista català. 

Ramon Agenjo, patró director de la Fundació Damm, va aprofitar l’avinentesa per explicar als convidats pinzellades de la història del Cercle del Liceu, un club privat d’estil anglès del segle XIX situat a l’edifici del Gran Teatre del Liceu que compta amb un patrimoni artístic únic a la ciutat de Barcelona.
 

La Fundació convida a treballadors de Damm a l'Òpera