El Club de Pàdel Damm inaugura la temporada 2024 al Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía
Fundació Damm 29 de gener de 2024

El Club de Pàdel Damm ha donat el tret de sortida a la nova temporada amb la seva tradicional entrega de beques als jugadors i jugadores que formaran part de la plantilla del Club aquest 2024. L’acte, celebrat a les instal·lacions del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, va anar precedit d’una visita guiada al museu per als jugadors i jugadores, així com les seves famílies i l’equip tècnic del Club, en la qual van poder conèixer de primera mà una de les principals col·leccions d’art modern i contemporani espanyol a nivell internacional. 

Ramon Agenjo, president del Club i patró-director de la Fundació Damm, va conversar amb cadascun dels integrants del Club per a transmetre’ls la filosofia de l’entitat, basada en l’educació, els valors i el treball en equip. Durant l’entrega de beques, també va elogiar la labor del cos tècnic del Club, que acompanya cada dia als jugadors i jugadores per fer-los créixer tant com a esportistes com a persones.

Per la seva banda, Manu Pascual, director esportiu del Club, va agrair el suport de la undació Damm en aquest projecte educatiu d’alta competició i va oferir les claus pel nou curs: “Comencem una nova temporada plens d’il·lusió i estic segur que junts aconseguirem el que us proposeu. El nostre compromís sempre serà acompanyar-vos en aquesta cursa de fons, formant-vos íntegrament com a persones i donant-vos suport en el vostre desenvolupament esportiu”. 

L’esdeveniment també va servir per acomiadar els cinc jugadors i jugadores que han deixat el Club aquesta temporada: Yraya Carnicero, Sofía Llamas, David Gala, Carlos del Pico i Álvaro Roca de Togores.

L’entrega de beques també va comptar amb la presència de Ramón Morcillo, president de la Federació Espanyola de Pàdel, de Jorge Gómez de la Vega, director general de StarVie, i de Guillermo Álvarez Aznar, director tècnic del Centre Esportiu de la Universidad Francisco de Vitoria. 

En línia amb el compromís del Club de Pàdel Damm i de la Fundació Damm de prioritzar l’educació i els valors esportius per sobre dels resultats a les pistes, l’entrega de beques es va celebrar al Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, una de les principals institucions culturals del país, amb la que la Fundació Damm hi col·labora des de 2015 per contribuir a l’intercanvi d’experiències entre el museu, la comunitat artística i la societat. 
 

 

Sobre el CP Damm 

El Club de Pàdel Damm, amb seu al Campus Esportiu de la Universidad Francisco de Vitoria (Madrid), és un dels projectes propis impulsats per la Fundació Damm, junt Club de Futbol Damm i l’Arxiu Històric de Damm. 

Des de la seva creació el 2012, el Club de Pàdel Damm s’ha convertit en un referent del pàdlel formatiu espanyol. El Club compta amb un dels planters de pàdel més importants d’Espanya, formada per un equip de jugadors i jugadores entre els 10 i 18 anys i dirigida per un equip tècnic que prioritza l’esforç, el respecte, el joc net, l’esportivitat, i la companyonia. La seva aposta per prioritzar la formació dels seus jugadors i jugadores per sobre dels resultats ha portat al Club a destacar en el panorama del pàdel nacional i convertir-se en un dels referents del pàdel formatiu en pocs anys. 

Les beques concedides cada temporada pel CP Damm als seus jugadors i jugadores cobreixen el 100% de les despeses esportives i permeten a la plantilla gaudir d’un entrenament tècnic i físic 4 dies per setmana, a més de participar en competicions de tot el territori espanyol. 

 

Entrega de beques CP Damm 2024

Entrega de beques CP Damm 2024
 

El Club de Pàdel Damm inaugura la temporada 2024 al Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía