El Club de Pàdel Damm es proclama guanyador absolut del Campionat de Madrid per Equips de Segona Categoria
Esport 12 de abril de 2021

El Club de Pàdel Damm s’ha proclamat guanyador absolut del Campionat de Madrid per Equips de Segona Categoria disputat aquest cap de setmana, la qual cosa ha permès el seu ascens a la màxima categoria del pàdel madrileny.

El Parc Esportiu Puerta de Hierro va acollir el divendres els quarts de final, en els quals el Club de Pàdel Damm es va imposar al CDE UBEAT per 0 – 5. La previsió de pluja del cap de setmana va fer que el campionat canviés de seu, traslladant-se al Duet Sports Las Rozas. A les semifinals disputades el dissabte, el Club de Pàdel Damm va guanyar 1 – 4 al Club R.E.P.

Ja a la final del diumenge, els de Manu Pascual van demostrar la seva superioritat davant el Palas Ocio Padel Club, en un partit ajustat que es va saldar 0-5 a favor del Club de Pàdel Damm. Una victòria que ha permès al Club ascendir de categoria, passant des d’ara a competir en la màxima categoria del pàdel de la Comunitat de Madrid.

Durant el Campionat de Madrid per Equips de Segona Categoria −organitzat per la Federació Madrilenya de Pàdel−, es van complir totes les mesures en matèria de prevenció del contagi de la Covid-19 i els jugadors van fer gala d’un comportament exemplar, tant dins com fora de la pista.

CP Damm