CUNEF Universitat i la Fundació Damm renoven el seu acord de col·laboració institucional
Fundació Damm 08 de març de 2023

CUNEF Universitat ha renovat l’acord de col·laboració institucional i de mecenatge amb la Fundació Damm, a través del qual la Fundació seguirà recolzant les activitats acadèmiques, extracurriculars i d’investigació de CUNEF. La rectora, Ana I. Fernández, i el president de la Fundació Damm, Demetrio Carceller Arce, han subscrit la renovació tant del conveni com del pla d’activitats per a l’any 2023. 

El nou acord inclou la concessió per part de la Fundació Damm de tres beques a estudiants excel·lents del Máster in International Business and Global Management de CUNEF Universitat que comportaran, a més, la realització d’un període de pràctiques de 6 mesos a Damm. Per a la concessió d’aquestes ajudes, es valoraran paràmetres com les notes d’accés a la titulació o l’experiència internacional prèvia. 

A més, la Fundació Damm es convertirà en el patrocinador principal de l’equip femení de voleibol de CUNEF Universitat; una iniciativa que pretén contribuir al desenvolupament integral dels estudiants universitaris mitjançant la seva participació a activitats extraacadèmiques de caràcter esportiu. 

L’acord de col·laboració institucional i mecenatge continuarà enfortint la relació que uneix a ambdues entitats des de 2020, i que no fa més que reforçar el compromís de la Fundació amb l’educació i el desenvolupament integral de les persones. Per això, Damm seguirà participant a les activitats de CUNEF Universitat, com el Fòrum de treball i presentacions institucionals. També es preveu el desenvolupament de programes de formació in-company per als treballadors i els executius de Damm, contribuint així al desenvolupament de les persones que integren la companyia. 


Sobre CUNEF Universitat

CUNEF és una universitat privada d’avantguarda, referència en l’àmbit de l’Educació Superior per la seva especialització, l’excel·lència dels seus estudiants, professors i investigadors; i el seu alt grau d’internacionalització. Reconeguda com a Universitat de l’any al 2019, la seva activitat acadèmica es remunta a 1973: més de 10.000 professionals s’han format a les seves aules. Les seves titulacions de Grau i Postgrau pretenen donar resposta als nous reptes, marcats per la tecnologia i per un mercat global, en un context per al qual resulten fonamentals la formació contínua i l’aprenentatge al llarg de la vida. 

Per això, CUNEF Universitat ha establert tres àmbits d’actuació: Direcció d’Empreses i Economia; Matemàtiques, Enginyeria Informàtica i Economia Digital; Dret i Institucions. CUNEF Universitat fomenta una investigació de qualitat, transfereix coneixement i tecnologia a la societat i promou la transformació social, digital i econòmica del seu entorn. La sostenibilitat se situa al centre de la seva missió, en apostar per la protecció mediambiental, el desenvolupament social y el creixement econòmic sostenible. 


Sobre la Fundació Damm

Era l’any 1954 quan un grup de treballadors de la cervesera van crear el Club de Futbol Damm, amb el compromís de formar i educar a través de l’esport a la joventut del barri on la companyia tenia la seva antiga fàbrica. Aquell compromís de fa més de 65 anys va ser la llavor de la actual Fundació Damm, que, presidida per Demetrio Carceller Arce, vertebra i difon les múltiples accions de mecenatge i filantropia dutes a terme per Damm per a contribuït a la construcció d’una societat més justa i igualitària, a través del desenvolupament cultural, social i esportiu del nostre entorn. 
 

CUNEF Universitat i la Fundació Damm renoven el seu acord de col·laboració institucional