Carles Domènech, nou director executiu del CF Damm
Esport 14 de febrer de 2020

El president del CF Damm, Ramon Agenjo, ha nomenat Carles Domènech director executiu del Club. Domènech, fins ara mànager esportiu i director de comunicació de l’entitat, assumeix aquest càrrec de nova creació que el converteix en el màxim responsable del CF Damm.

Amb aquest nomenament, Carles Domènech passa a coordinar diferents àrees de responsabilitat del Club com l’Àrea Econòmica-Administrativa, dirigida per Francesc Nebot; els Serveis Mèdics, encapçalats pel Dr. Carlos Barcons; i l’Àrea Esportiva, liderada per Albert Puigdollers.

“Conjuntament amb la junta directiva, hem decidit que Carles Domènech era la persona idònia perquè és un home de club que coneix la institució des de tots els àmbits. Ha estat jugador, director de comunicació i mànager esportiu”, ha valorat el president Agenjo. “Creiem que aquest pas servirà per fiançar la Damm en la seva tasca de formar persones a través de l’esport”. El president ha destacat que amb la incorporació de Carles Domènech a la direcció executiva “volem refermar el compromís de Damm amb el club de futbol, ratificant l’aposta per l’esport de base i consolidant el futbol femení amb un dels seus màxims impulsors dins de l’entitat. La vessant humana i el tarannà proper de Carles Domènech són fonamentals en un club formatiu com el nostre”.

Després del seu nomenament com a nou director executiu del CF Damm, Carles Domènech ha declarat que “aquest pas no l’hauria fet en cap altre club. Al president Agenjo no li podia dir que no”. “A mi m’agrada la pilota, la gespa i la comunicació. Ara, li afegiré la gestió”, ha expressat Domènech, qui afegeix que “la meva prioritat és que la gent sigui feliç al Club competint cada cap de setmana i, si és possible, guanyant”. Finalment, el nou director executiu ha remarcat que “volem seguir potenciant la tasca socio-educativa de la Damm i fer compatible la formació humana dels joves esportistes amb la competitivitat ben entesa dins i fora del terreny de joc”.

 

Sobre Carles Domènech a Damm

Carles Domènech va ser jugador del CF Damm durant set temporades. L’any 1979, en l’acte de celebració del 25è aniversari del Club, va ser l’encarregat de llegir un discurs en representació dels futbolistes de l’entitat i de lliurar un record commemoratiu al president Josep Barcons. Vint-i-cinc anys més tard es va incorporar, convidat pel Club, a la comissió d’exjugadors que van col·laborar en l’organització dels actes del 50è aniversari. A més, va escriure el llibre ‘La Damm fa història. Cinquanta anys del CF Damm’.

Un cop acabat el període de celebracions, els consellers de Damm Ramon Agenjo i Ramon Armadàs van encarregar-li la direcció del departament de comunicació del CF Damm, i posteriorment del de la Fundació Damm. Des d’aleshores, i sota la seva direcció, s’han creat diferents publicacions i canals comunicatius per donar difusió i visibilitat a totes les accions del club de futbol i de la fundació.

Amb la incorporació de Ramon Agenjo a la presidència del CF Damm, Domènech es va convertir en l’assessor esportiu del president, i posteriorment en el mànager esportiu de l’entitat. Ara, assumeix el repte de dirigir el club de la seva vida.

carles