Audrey Pascual estrena la temporada d’esquí amb un or i una plata en la NC/FIS Para Race Series Kaunertal 2023
Societat 19 de desembre de 2023

L’esquiadora de la Fundación También Audrey Pascual ha inaugurat la temporada d’esquí amb una medalla d’or i una altra de plata en la NC/FIS Para Race Series Kaunertal 2023, competició en la què va competir com a part de l’Equip Nacional de la Real Federación de Deportes de Invierno (RFEDI). 

La competició va començar el dissabte 16 de desembre, jornada en què l’esquiadora madrilenya va aconseguir l’or en la modalitat Slàlom i categoria sitting, amb un temps acumulat de 1:27:10. Durant la jornada següent, va guanyar una nova medalla, aquesta vegada de plata, en la modalitat Gegant. Audrey Pascual va baixar les pistes austríaques en un temps acumulat d’1:55:09, només per darrere de la neerlandesa Barbara Van Bergen. 

Tant l’Audrey Pascual com el seu entrenador Jaime Hernández romandran aquesta setmana al país austríac per competir a la Steinch Am Brenner 2024 FIS Para Alpine Ski World Cup. 
 

L’esquiadora de la Fundación También va competir com a part de l’Equip Nacional de la Real Federación de Deportes de Invierno (RFEDI)